PCS Partners

PCS PARTNERS

PCS works with partners in the pharmaceutical and related industries
please find our partners and their details below.

Our Partners


Leergang Industriele Farmacie
Leergang Industriele Farmacie

De Leergang Industriële Farmacie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling tot en met de distributie van geneesmiddelen. De leergang biedt verbreding en verdieping voor zowel aanstormend talent als voor gevestigde professionals en activeert het vermogen zélf na te denken.

Yxion
Yxion

Yxion levert vanuit haar drie diensten, Management, Kwaliteit en Engineering support voor projecten in Productie-, Laboratorium- en R&D omgevingen. Yxion is zeer ervaren in het opstarten en afronden van projecten, van begin tot eind, van projectconcept, basic design en URS tot en met de PQ en process validatie en handover aan de eindgebruikers.

Promis
Promis

De software made easy van Promis biedt organisaties een totaaloplossing waarmee een consistent hoog niveau in alle processen en de daaruit voortvloeiende output van de organisatie verzekerd kan worden. Hierdoor zijn organisaties in staat om meer rendement te behalen uit de algehele flow, de werknemers én de relatie met eindklanten.

Mathot Pharma
Mathot Pharma

Twee apothekers met samen meer dan 50 jaar ervaring in de farmaceutische industrie. Twee zelfstandige professionals die hun krachten bundelen. Zij bieden GMP consultancy en ondersteuning op het gebied van productie en kwaliteit, oplossingsgericht met een oog voor kwaliteit en efficiency.

UPCOMING GMP TRAINING COURSES

View All