Maatregelen trainingen PCS door Coronavirus

Vanwege het Coronavirus zijn er verschillende maatregelen getroffen. 

Wij begrijpen de zorgen die er zijn rondom het Coronavirus en dat organisaties een beleid hebben opgesteld om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. Als PCS volgen wij de eisen vanuit de overheid. Wij vinden het belangrijk om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen en adviseren dan ook om de maatregelen die vanuit het RIVM worden gegeven rondom gezondheidsklachten en verspreiding op te volgen.

In verband met de genomen maatregelen vanuit de overheid en bedrijven, is besloten

Externe trainingen:

  • De training GDP van dinsdag 19 mei kan gevolgd worden als live online dag, bijvoorbeeld voor deelnemers die voor de aanmelding als RP een GDP-certificaat nodig hebben. Ook wordt er nog een Nederlandse training én een Engelse training in het najaar gegeven.
  • Alle verdere trainingen t/m juni 2020 zijn verplaatst naar het najaar.

Interne trainingen:

  • Reeds geplande interne trainingen (tot 1 juni) zijn verplaatst naar een later moment, als de maatregelen weer versoepeld zijn en het verantwoord is om met een grotere groep bij elkaar te komen
  • Of door op afstand te trainen, waarbij klassikaal, live online training gegeven wordt door de trainer.

Online trainingen:

  • Speciaal in deze Corona-tijd zijn we gestart met extra GMP/GDP seminars te verzorgen van ~1.5 uur. Zeer geschikt voor thuis leren als er thuis gewerkt moet worden. 
  • Verschillende interactieve online trainingen worden de komende tijd beschikbaar gemaakt. O.a. GMP Basis, Data Integriteit en GDP Basis, in zowel het Engels, als het Nederlands. De Engelse trainingen zijn al beschikbaar.
  • Zie ook: https://pcs-nl.com/online_training_index

Mocht de overheid het advies of de eisen veranderen, dan zullen wij deze opvolgen.

In dat geval zullen wij de deelnemers zo spoedig mogelijk contacteren.

Houd de komende tijd deze pagina in de gaten voor updates.